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Bayerische Wochen

Bavarian weeks

vom/from 08.10. bis/to 22.10.1999

Leberknödelsuppe DM 8,00

Liver-dumpling soup € 4,09

Petersiliengangerl DM 9,00

mit gebackenen Lebernockerln € 4,60

Parsley soup with deep fried liver dumplings

Allgäuer Käsespätzle DM 17,50

mit Emmentaler und glacierten Zwiebeln € 8,95

Blattsalate in Frenchdressing

Spätzle (noodles) gratinated with Emmental cheese and glazed onions

lettuce with French dressing

Altbayrisches Krautfleisch DM 24,00

mit Brez’nknödeln und buntem Salatteller € 12,27

Spica stew of white cabbage and pork neck

with dumplings and mixed salad

Ein Paar Weißwürste DM 12,50

mit süßem Senf und Brez’n € 6,39

Pair of boiled "white" veal sausage with sweet mustard and "Brezl"

Steinpilze á la creme DM 24,00

mit Semmelknödeln € 12,27

Boletus á la crème with white-bread dumplings

Zander unter der Kräuterkruste DM 32,00

mit Blumenkohlsoße, Butterkartoffeln € 16,36

Eisbergsalat in Kräutervinaigrette

Pike-perch under herb crust

with cauliflower sauce, buttered potatoes

iceberg salad in herb vinaigrette

Rostbraten mit Ochsenmark gratiniert DM 28,50

mit Zwiebelringen, Jus und Kartoffel-Wirsingpüree € 14,57

Sirloin steak gratinated with bone marrow,

with onions, jus and potato-savoy cabbage puree

Rehragout DM 32,50

mit Preiselbeerschmarn und Vogerlsalat € 16,62

Ragout of vension with cranberry browned omelet and salad

O’batzter mit Remischer DM 8,50

Camembert cheese spicy prepared € 4,35

Schmankerlcreme DM 9,00

mit Rahmerdbeeren € 4,60

Almond cream with cream strawberries

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