Bayerische Wochen
Bavarian weeks
vom/from 08.10. bis/to 22.10.1999
Leberknödelsuppe DM 8,00
Liver-dumpling soup
€ 4,09Petersiliengangerl DM 9,00
mit gebackenen Lebernockerln € 4,60
Parsley soup with deep fried liver dumplings
Allgäuer Käsespätzle DM 17,50
mit Emmentaler und glacierten Zwiebeln € 8,95
Blattsalate in Frenchdressing
Spätzle (noodles) gratinated with Emmental cheese and glazed onions
lettuce with French dressing
Altbayrisches Krautfleisch DM 24,00
mit Brez’nknödeln und buntem Salatteller € 12,27
Spica stew of white cabbage and pork neck
with dumplings and mixed salad
Ein Paar Weißwürste DM 12,50
mit süßem Senf und Brez’n € 6,39
Pair of boiled "white" veal sausage with sweet mustard and "Brezl"
Steinpilze á la creme DM 24,00
mit Semmelknödeln € 12,27
Boletus á la crème with white-bread dumplings
Zander unter der Kräuterkruste DM 32,00
mit Blumenkohlsoße, Butterkartoffeln € 16,36
Eisbergsalat in Kräutervinaigrette
Pike-perch under herb crust
with cauliflower sauce, buttered potatoes
iceberg salad in herb vinaigrette
Rostbraten mit Ochsenmark gratiniert DM 28,50
mit Zwiebelringen, Jus und Kartoffel-Wirsingpüree € 14,57
Sirloin steak gratinated with bone marrow,
with onions, jus and potato-savoy cabbage puree
Rehragout DM 32,50
mit Preiselbeerschmarn und Vogerlsalat € 16,62
Ragout of vension with cranberry browned omelet and salad
O’batzter mit Remischer DM 8,50
Camembert cheese spicy prepared
€ 4,35Schmankerlcreme DM 9,00
mit Rahmerdbeeren € 4,60
Almond cream with cream strawberries